nov 092017

Hvis du er i tvivl om, hvorvidt roning er noget for dig, så få din nysgerrighed stillet, når Københavns Roklub holder Åbent hus:
Torsdag den 16. november fra kl. 19-20
Torsdag den 18. januar fra kl. 19 – 20

Du vil blive mødt af klubbens medlemmer, som står klar til at vise dig vores fantastiske lokaler, indendørs aktiviteter og ikke mindst vores bådhal. Hvis du har mod på det, kan du også prøve kræfter med rotaget i vores indendørs robassin. Sidst, men ikke mindst, kan du forhåbentlig få svar på alle dine spørgsmål omkring roning og Københavns Roklub.
Da vi hver torsdag har fællesspisning kl. 20.00, har du selvfølgelig også mulighed for at blive og spise med. (Det koster 50 kr. at deltage i spisning)

Én kommentar til “Åbent hus i Københavns Roklub”

Kommentarer (1)
  1. Hej – en herlig tegning fra romaskinen. Hvem er tegneren?? – Vi vil gerne bruge illystrationen i programmet til ores revy i 50+, som løber af stablen 10. januar 2018.
    Med venlig hilse Jørgen Lund
    Medlen 2013054