maj 172017
 

Tiltrods for det var konfirmations weekend, og vores drenge 8’er derfor ikke kunne stille op på Bagsværd sø, så havde Københavns Roklub masserer af roere til start.

Sebastian Bache, Aksel, Timon og Cecilie var alle til start i 4 forskellige 2- løb.

Cecilie vandt begge sine løb, og kan derfor med masser af selvtillid rejse med resten af u19 landsholdet til EM i Krefeld i weekenden. 

Timon blev nr 2 om lørdagen og nr 1 om søndagen. 

Resultaterne for Cecilie og Timon i weekenden, har været gode nok til at begge indkasserer udtagelser til de Nordiske Mesterskaber i Finland. 

Cecilie i JW2- og Timon i gruppen der skal danne både en 2- og en 8+.  Københavns Roklub har haft roere og/eller trænere involveret i de par åre Nordiske mesterskaber i 8’eren. 

Og skulle Timon sidde på 8’eren i år, kan han gør det til tredie år i streg af roere fra KR vinder NM i netop denne bådtype.

Sebastian og Aksel i hver sine 2- fulgte de tunge landsholdsdrenge i M2- til dørs både lørdag og søndag, dog uden at klemme sig med på podiet. 

Kasper blev nr 2 i sine Bfinaler, Mia vandt flot sine B finale med Marie lige i hælene.

Københavns Roklub var til start med ikke mindre end to herre 8’ere henholdsvis i Masters-klassen og den åbne herreklasse. 

I herreklassen blev vores flotte nye 8’er TAK KV indviget med 2 sejre over Aalborgs universitetshold. 

Københavns Roklub har fået en fantastisk start på sin sæson nr 150 på kaproningsiden, og som kaproningschef går jeg med et ønske og håb om vi kunne være til start i 8’erene for både herre, dame og juniore ved Sorø regatta d. 1-2. Juli.  

Bedste rohilsner 

Nicolai Skjølstrup