Formiddagsroning

Hej og velkommen til Københavns roklub’s tilbud om en løbende instruktion om formiddagen.

1: Ring til 31421213 mig ”Ole Højstrøm”, her laver vi en aftale om hvornår du gerne vil starte.

2: Jeg vil sørge for at der på det aftalte tidspunkt vil være en instruktør, der vil byde dig velkommen, og som vil tage sig af dig i starten.

3:Når du ankommer til klubben ( altid på bådpladsen den første dag ) skal du medbringe smalle gummisko, have flere lag tyndt tøj samt regntøj med. Du vil den første dag blive undervist i hvordan et rotag skal tages. (og det er så herefter, vi  løbende vil undervise dig) Sammen med information om hvad der er af kommandoer i båden. Sikkerhed på vandet prioriteres højt, derfor har vi altid redningsveste med, enten med i båden eller på kroppen. Du lære også hvordan båden er opbygget (bådlære) og hvor du må træde i båden, samt hvordan du skifter i båden.

4: Der er altid en af KR’s valgte styrmænd med i hver båd, som har kommandoen i båden, og som altid skal varetage de ønsker som mandskabet måtte ha vedr. turen.

5: Vores fælles ro dage er: Mandag Onsdag og Fredag kl. 9.00 og Tirsdag kl. 10.00

6: Husk at det tager tid at ro, 3 til 4 timer er meget normalt.

7:I KR er der mange fællesopgaver ud over at ro. Vi ordner (reparerer – sliber og lakerer) selv vores både om vinteren, og for at holde vores udgifter nede er der mange andre små jobs      som man bare deltager i.

8:I vintersæsonen ror vi indendørs til musik i ro ergometre 1. time og gymnastik 1. time.

9: http://www.koebenhavnsroklub.dk/info-om-kr/kontingentsatser/

Vi glæder os til at se dig.