Formiddagsroning

Formiddagsroningen er for alle, der har tid og lyst, det er bare at møde op ved pulten og skrive sig på listen.

Bådtyper:
Vi ror fortrinsvis i 2 og 4 åres inriggere som vi har mange af, både i træ og glasfiber, de er rigget med en åre til hver person. Så ror vi også en del i Gig både (lidt smallere) som er dobbeltrigget (2 åre per person) og endelig har vi lige fået anskaffet en dobbeltrigget 4 åres Coastelbåd. Alle både med styrmand.

Vi er en stor gruppe ældre, der har tid og mulighed for at benytte roklubben i dagtimerne til at ro.

Det går ikke så stærkt, men det er dejligt og sundt at holde sig i form, selv om man er kommet op i årene, og det gør vi så, men vi har også et socialt stort sammenhold, som udfolder sig både på roturen (hvor vi har kaffe med) og når vi komme tilbage til klubben, vi drikker mere kaffe.

Der er altid nogen, der har fødselsdag som så lige skal fejres, og så holder vi fester i klubben, nogle gange med levende lys og musik.

Vi laver også ture til andre farvande af forskellige længder.

Indenlands kan nævnes:
Gudenåen – Holbæk fjord hvor vi har et sommerhus med 4 både, Det sydfynske øhav – Amager rundt og meget andet. Turene kan variere meget i tid fra en weekend til flere uger.

Udenlands kan nævnes:
Til Tolo i Grækenland – På Themsen i England – Kroatiens kyst – Manhattan rundt – Douro floden i Portugal samt Sverige og Norge.

Turene er meget forskellige derhen at nogle gange laver vi selv mad og sover i roklubber – telt eller vandrehjem, og andre gange er det på hoteller med restaurant besøg.

Vi glæder os til at se dig.

(tekst: Ole Højstrøm, oktober 2017)