Jun 192020

Klubbens indendørsområder åbner fra på TORSDAG d. 25. juni kl. 10.00.

Idrætsforeninger er under coronakrisen blevet bedt om at tage et særligt ansvar og derfor er der fortsat restriktioner og regler som skal overholdes, når vi bruger de indendørs lokaler i KR. Det skal vi alle bakke op om.

• Der vil for hvert lokale blive opsat skilte som angiver, hvor mange personer, som må være i lokalet på samme tid. Er du på vej ind i et lokale, er det dit ansvar at stikke hovedet inden for, tælle hvor mange der er i forvejen og kun gå ind, hvis du overholder det antal, som må være i lokalet.
  • Når I er inde i et lokale skal der være mindst to meters afstand mellem jer – fx må kun hver anden bruser benyttes, vi fjerner hvert andet ergometer osv. Men det er igen dit ansvar at overholde 2meter reglen
  • Og så skal alle kontaktflader rengøres. Det vil sige de steder som i berører på vej ind og ud af et lokale og mens I er inde i et lokale. Det er dit ansvar at rengøre de kontaktflader som du selv rører ved, fx afbryderen til lys, dørhåndtaget, ergometeret, omklædningsbænken, bordet, armlænet osv! Og brug fx albuen til at åbne en dør med i stedet for din hånd.
  • Der vil som før coronakrisen være ugentlig rengøring af KRs lokaler udført af et professionelt firma

Som sagt vil der for hvert lokale være et skilt ved indgangen, som angiver antal, reglen om mindst 2 meters afstand og reglen om selv at afspritte/rengøre de kontaktflader, som du har rørt ved. Vi forsøger at have sprit alle de relevante steder – ellers meld tilbage til Bestyrelsen.

Tutten og køkkenet åbner i første omgang ikke – vi har sammen med Tutten vurderet, at det er en for stor opgave at overholde krav om afspritning/rengøring.