Kommunikation i KR (KR-info)

KR Info – en mailgruppe

KR Info er en mailgruppe, hvor alle medlemmer kan sende informationer, der vedrører alle i Københavns Roklub. Her kan du bl.a. få oplysninger om arrangementer, eller få stablet en roaftale på benene – ofte med kort varsel. Det er også her, at du får praktiske informationer fra bestyrelsen.

Sådan tilmelder du dig til KR Info

Send en tom mail til: krinfo-subscribe@yahoogroups.co.uk Herefter får du en mail fra Yahoo, som du skal svare på – du skal ikke skrive noget i mailen, bare klikke på “svar” / “reply” Der kan godt gå op til 30 min. fra du sender den første mail til du modtager mailen, du skal svare på.

Du kan herefter sende en besked til alle medlemmer på KR Info ved at sende en mail til: krinfo@yahoogroups.co.uk

Københavns Roklub på facebook

Københavns Roklubs facebookside er stedet, hvor mange af medlemmerne “mødes“, når de altså ikke er ude at ro. På facebook kan du få svar på spørgs- mål, dele gode oplevelser fra konkurren- cer eller langture og dele dine bedste bil- leder med dine rokammerater.

Sådan bliver du en del af KR facebook

Søg efter Københavns Roklub på facebook.dk og anmod om at blive ven. Du vil herefter blive accepteret til gruppen af et gruppemedlem.

Der er en facebook-gruppe for nye roere i KR, formålet er at man kan spørge om alt i et forum af nye – og nogle erfarne som inputgivere.
Gruppen hedder: Ny roer i KR (Københavns Roklub)