Kontakt redaktionen

Har du en sjov eller spændende historie, som du gerne vil dele med Københavns Roklubs medlemmer? Så indsend din artikel til redaktionen. I redaktionen arbejder vi med alle klubbens medier: Årsblad, hjemmeside og facebook. Har du ikke mulighed for at sende dit materiale pr. e-mail, kan du efter aftale med redaktørerne aflevere dit materiale på en USB-nøgle.

Din tekst skal leveres i Word-format og vedlæg gerne billeder for at gøre indlægget mere iøjnefaldende. Billeder eller tegninger/illustrationer skal leveres i uredigeret format ved siden af dit Word-dokument. Du har også mulighed for at bestille enten redaktionens fotograf eller kreative tegner til en konkret opgave.

Det redaktionelle stof må gerne citeres – men kun med tydelig kildegengivelse.

Københavns Roklub deler ikke nødvendigvis alle meninger, der fremkommer i Årsbladet eller på hjemmesiden.

Klubbladet Nyhedsåren er for tiden ikke i drift. Som udgangspunkt er bladet nedlagt. Grunden er mangel på mandskab, som har mod på opgaven. Skulle du derimod have lyst til opgaven, eller kender du en i klubben, som har, så kontakt meget gerne redaktionen.

Nedenfor kan du se en detaljeret beskrivelse af opgavefordelingen inden for redaktionen.

Detaljeret opgavefordeling i redaktionen

Redaktør og grafiker på Årsblad samt diverse:
Carina Klein.

Mail: redaktoer@koebenhavnsroklub.dk

Opgaver fra grafikeren:
• Årsblad.

• Grafisk support til hjemmesiden.
• Brochurer.
• Invitationer.
• Plakater.

Webredaktører:
Stig F. Bjerregaard og Svend Vexby.
Mail: webredaktoer@koebenhavnsroklub.dk

Opgaver for hjemmesideredaktører:
• Lægge historier og informationer på hjemmesiden, som bestyrelsen og/eller klubbens medlemmer indsender til redaktørerne.

• Vedligeholde hjemmsiden, sådan at ikke relevant indhold slettes.
• Opdatere kalenderen.

Webmastere samt ansvarlige for klubbens mailsystem (ikke KR Info) og Facebook:
Kenny Andersen og Kristian Østergaard.
Mail: webmaster@koebenhavnsroklub.dk

Opgaver for hjemmeside-webmastere:
• Teknisk support af hjemmesiden, klubbens mailsystem og Facebook.

• Godkendelse af optagelse på Facebook.
• Vedligehold af hjemmesidens opbygning. (Herunder kodning og overordnet struktur.)
• Oprette nye faner og sider på hjemmsiden osv. (Styring af strukturen på hjemmesiden.)
• Tildele rettigheder til eksisterende brugere på hjemmesiden.

Kreative redaktionsmedlemmer uden ansvar:
Fotograf:
Claes Rasmussen.
Mail: super_mule@hotmail.com

Opgaver for fotografen:
• Fotografering efter bestilling fra redaktionen eller forfattere.
• Fotografering ved særlige begivenheder eller lokationer, når dette ønskes.

Tegner:
Aksel Dybdahl.

Mail: ruthadp@gmail.com

Opgaver for tegneren:
• Tegner og maler efter bestilling fra redaktionen eller forfattere.