maj 302017
 

I starten af maj var jeg i Japan, nærmere betegnet Osaka med to andre danske roere fra henholdsvis Holstebro og DSR.

Det var en stor international regatta, måske at sammenligne med vores eget forårsregatta på Bagsværd sø. Distancen var 1000m, hvor vi alle tre stillede op i hver sin singlesculler, vejen til finalen var lang med både indledende, opsamling (for nogen) semifinaler og Finale.

Det var det japanske roforbund som hvad opfordret DFfR til at sende nogle afsted til deres regatta og gennem vores kaproningschef og dialog med DRC faldt valget på os, og det er jeg og mine kamarater maget glade for fordi det var en kæmpe oplevelse og en fantastisk tur. Hvor vi fik set den japanske kultur både inde fra roning og generelt og det var meget spændende og meget anderledes. 

Hvad konkurrencen angår gik det ganske udemærket, jeg klaret mig igennem indledende og direkte til semifinalerne hvor jeg også klarede mig videre til finalen hvor jeg fik en sjetteplads man førte til 300 m så det var tydeligt for mig at de andres rutine i 1x var grunden til de var så gode ud over os tre danskere var Carl manson også til regattaen Carl man sådan er en new zealandsk  roer,  han fik en andenplads. 

Så overordnet var det en supertur som jeg er meget glad for jeg fik chancen for at tage på.