May 152020

Den længe ventede udmelding fra DFfR er kommet.

Download denne post som PDF

Fra fredag 15. maj er der nye muligheder for mere roning

• I kan organisere faste rohold på op til 10 personer. Eksisterende hold kan sammenlægges og eventuelle roer uden hold kan tilføjes. Tilmelding og hjælp til koordinering af holdene sker hos Maja på majacaroe@hotmail.com. Mere info kommer i løbet af weekenden.
  • Roning i alle bådtyper er tilladt under hensyntagen til, at der ikke befinder sig mere end 10 personer på bådpladsen/broen samtidig.
  • I skal fortsat have et øget fokus på hygiejne. For bådrengøring se: https://www.youtube.com/watch?v=D6o3jsCAHt4
  • Ingen omklædningsfaciliteter er åbne – klæd om hjemmefra
  • Generelle regler og forholdsregler kan findes på coronasmitte.dk
  • Alle skift i inrigger er efter holdets evne og styrmandens vurdering
  • Der må skiftes som vanligt i 2 års inrigger – eller hvad holdet er trygge ved.
  • Der må skiftes mellem 4 pladsen og styrmand i 4 års inrigger. Øvrige skift skal foregå via land.
  • Bådpladsen opdeles i en inrigger- og outriggerzone, hvor der max må være 10 personer i hver zone.
  • For at sikre mindst mulig trafik på bådplads/bro, skal I overholde tidspunkter for både afgang og ankomst:

Der er afgang fra broen fra den første halve time, hver time. Der er ankomst den sidste halve time af hver time.

Eks: Et hold er tilmeldt til kl. 09:00 – de skal være væk fra broen inden kl. 09:30. Fra kl. 09:30 til kl. 10:00 kan et hold returnere til KR. Båd og mandskab skal være væk fra pladsen inden kl. 10:00.

Mandag og onsdag fra kl. 16:30 til 19:00 og søndag fra kl.12:30-16:00 er prioriteret Uro – inklusiv ergometrene. Der vil dog være mulighed for andre at komme på vandet i disse tidsrum – se skema her sidst i mailen her.

Alle ture skal slås op som en Aktivitet på hjemmesiden rokort.dk, inden du/I går på vandet.

1. Log ind på rokort.dk med brugernavn og kodeord (brugernavn til rokort er medlemsnummer -står på indbetalingskort/ uden bindestreg og kodeord er oftest mobilnr. Se længere nede ved problemer med log on til rokort).
  2. I boksen ”Aktiviteter” klik på den grønne knap ”Opret ny” for at oprette en ny aktivitet.
  3. I titlen skriv navnet på jeres hold.
  4. Efter navn på holdet skrives i parentes inr/out + antal roer eks:

Simonsen(inr3) = hold Simonsen skal ud i en 2 års inrigger eller

Simonsen (out9) = hold Simonsen er ude i otter.

Formålet er at give overblik over, hvor mange roer der er på pladsen hver time.

1. Undgå at sætte flueben ved ”Send e-mails” ellers bliver e-mails sendt til alle medlemmer.
  2. Start og sluttidspunkt skal oplyses i tidsintervallerne. Så kan alle se,

om der allerede er booket 10 personer i et tidsinterval (Obs. max 10 personer i inriggerzonen og max 10 personer i outrigger zonen).

1. Både kan ikke reserveres for nuværende.
  2. Hvert hold må kun have 1 aktivitet oprettet ad gangen. Det betyder, at I først kan registrere jeres næste rotur, når dagens tur er forbi.

Skriv båden ind og ud

Undgå brug af pc i bådhallen. Skriv i stedet båden ud og ind via appen ”Rokort” på din egen telefon. Appen kan downloades til Iphone og android telefoner. For at logge ind i appen skal du bruge samme brugernavn og kodeord som til Rokort hjemmeside. Appen er virkelig simpel. For at skrive en båd ud skal du bare vælge ”Ny tur på vandet” og resten giver sig selv. Kan du ikke se ”Ny tur på vandet”, så tryk på ”+” nederst til venstre.

Har du problemer med reservation på rokort.dk og spørgsmål til appen,

Så kontakt Vibeke Skousen på Vibeke.skousen@gmail.com eller 23901810.

KR-roere på Bagsværd er underlagt samme regelsæt som ovenstående. Ved spørgsmål om roning på Bagsværd – kontakt kaproningschefen.

Rigtig god fornøjelse

Rotider
Mandag Afgang KR- hele til halve time Retur Kr-halve til hele time Afgang KR kl.16:00 retur efter kl.19:00 Uro Kl.16:30 til 19:00 Afgang KR Kl 17:15 og kl 17:45 Retur Kr efter kl 19:00 Afgang KR Kl 19:15 Retur ?
Tirsdag Afgang KR-hele til halve time Retur Kr-halve til hele time Gælder hele døgnet
Onsdag Afgang KR-hele til halve time Retur Kr-halve til hele time Afgang KR kl.1600 retur efter kl.19:00 Uro Kl.16:30 til 19:00 Afgang KR Kl 17:15 og kl 17:45 Retur Kr efter kl 19:00 Afgang KR Kl 19:15 Retur ?
Torsdag Afgang KR-hele til halve time Retur Kr-halve til hele time Gælder hele døgnet
Fredag Afgang KR-hele til halve time Retur Kr-halve til hele time Gælder hele døgnet
Lørdag Afgang KR-hele til halve time Retur Kr-halve til hele time Gælder hele døgnet