Oct 092015

Resume fra bestyrelsesmødet den 6. oktober 2015

Vinteraktiviteter:
Om kort tid starter vintersæsonen med indendørsaktiviteter og for at vi ikke skal falde alt for meget over hinanden i træningslokalerne, forsøges der planlagt efter en model hvor alle grupper af aktiviteter og grupperinger tilgodeses på bedst mulig måde, fordelt på de forskellige dage og tider.

Der barsles også med noget ”pop-up” rospinning via rokort fx en søndag med efterfølgende hygge, men det hele er endnu kun på tankeniveau.

Aktivitetslisten for bestyrelsen blev der ikke tid til at gennemgå og behandle denne gang, da tiden for mødet var knap, grundet formand Niels skulle til Bagsværd i KR embedes medfør. Punktet er udsat indtil videre.

Ubudne gæster / tyveri fra KR
Under dette punkt blev der brugt en del tid på at drøfte de efterhånden mange episoder med ubudne gæster og tyveri, hvoraf det seneste tyveri skete i sidste uge midt under en skoleroning, hvor der var mange elever på bådplads og ved vandet, foruden 50+ var ved at trække en båd på land. Midt under al den aktivitet er der nogen som har set sit snit til at blande sig med mængden og gå ind og stjæle en mappe med computer og andet indhold. Mappen stod godt nok på bådpladsen ved terrassen, men når vi nu kun er os selv og der er mange tilstede, så forestiller man sig slet ikke, at den situation kan forekomme.
Der opleves alt for ofte ubudne personer på bådplads, men også dybt inde i selve huset og det er der flere som desværre kan fortælle friske eksempler på.
Mange gange ser vi naturligt døre og porte stå åbne, fordi vi render meget ud og ind, men alt for ofte sker det også, at døre og porte står åbne uden at der er et øje i huset.
Vi er nødsaget til at tage den situation meget alvorlig og opfordre alle til at lukke og låse efter sig, når man som sidste mand / dame forlader bådhallen eller huset generelt. Specielt også skal man se godt efter verandadørene på 1’ste sal. De er alt for ofte ikke låst, men kun lukket til.
Efter bestyrelsesmødet gik referenten og Thorsten i bådhallen for lige at se om der var slukket og lukket. Det var der IKKE. Den midterste port stod helt åben og der var INGEN hverken på bådplads eller i bådhallen.
Situationen og episoderne skal som nævnt tages alvorligt og på mødet blev det derfor besluttet, at det er nødvendigt at tage nogle forholdsregler, som går ud på, at fra den 1. november 2015 vil der ikke længere være frie åbningstider i nogle af klubbens døre. Alle medlemmer er nødsaget til at anskaffe sig en nøgle, hvis man vil kunne gå ind uden at vente på der kommer en anden og åbner. Nøgle kan købes hos Stig Bjerregaard og som det allerede nu kan læses på KR-info, så har Stig skrevet et par linjer om netop dette.

Coastal både:
Der blev orienteret om, og som det nu er annonceret, at der er mulighed for at besøge Hellerup Roklub søndag den 11. oktober og prøve deres Coastal både, som flere viser interesse for. Tilmelding via rokort.

Medaljer og flotte placeringer:
Det fortalte Jonathan så meget om, at referenten ikke kunne følge med. Vil prøve at få Jonathan til at skrive en oversigt – og den kommer så her (Tak Jonathan og Nicolai):

I år har vi haft følgende internationale placeringer hos KR’s kaproere:

Nordiske mestre (guld) ved NM til Sebastian Sølve, Sebastian Bache, Timon Strømgren og Aksel Dybdahl (i kombination med Bagsværd Roklub og Lyngby Roklub)

1. Plads (både 2000 m. og 500m.) ved Baltic Cup til Aksel Dybdahl og Timon Strømgren i 2-

Bronzemedalje 2000 m. og sølvmedalje 500 m. ved Baltic Cup til Maria Gotil i 4- (i kombination med Bagsværd Roklub)

1. Plads (dvs en B-finale) ved Junior VM til Sebastian Sølve og Sebastian Bache i 4- (i kombination med Bagsværd Roklub)

Bronzemedalje ved U23 VM til Fredrik Leicht i 4x (i kombination med Lyngby Roklub)

Derudover blev Fredrik nr 3 til DM i Letvægts singlesculler og vandt Holland Beker regatta i Rotterdam i LM4x

Aksel og Timon vandt sølv i JM2- ved DM

Sebastian Sølve, Sebastian Bache, Aksel og Timon vandt sølv i JM4- ved DM

Mathias, Niklas, William, Aske og Oliver vandt sølv ved DM i 4 åres inrigger for juniorer.

Samme hold blev nr. 6 i JM4X ved DM

Lykke Gøtzsche Jensen blev nr. 5 ved DM i LW1X

Og nr. 3 i samme bådklasse ved DRC Test regatta.

Og en 5. plads i samme bådklasse ved Holland Beker regatta i Rotterdam

KR blev nr. 5 ved DM i M8+
Jonathan Sølve
Jakob Øjvind
Mathias Lyster
Kristian Østergaard
Nicolai Skjølstrup
Aksel Dybdal
Sebastian Bache
Sebastian Sølve
Cox: Dan Kristensen

Næste bestyrelsesmøde er tirsdag den 3. november kl. 19.00 i verandastuen. Bestyrelsesmøderne er som tidligere oplyst, åbne for alle medlemmer med interesse for at lytte med.

Svend Vexby
Eventuelle spørgsmål til ovenstående rettes til KR’s bestyrelse