Bliv medlem af Københavns Roklub

Afhængig af årstiden, din alder samt erfaring med roning, er der forskellige måder at blive medlem og starte med at ro i Københavns Roklub. Klik dig videre nedenfor ud for det udsagn, der passer til dig, hvorefter du vil få meget mere information om de muligheder, Københavns Roklub kan tilbyde netop dig.

Klik her, hvis du allerede har et roerbrev, der dokumenterer, at du er frigivet som roer:

Jeg er allerede frigivet som roer

Klik her, hvis du er mellem 12 og 18 år og gerne vil starte i ungdomsafdelingen:

Jeg er under 18 år

Klik her, hvis du er fyldt 18 år og gerne vil starte på instruktion i sommersæsonen (april til september):

Jeg er over 18 år - Sommerstart

Klik her, hvis du er fyldt 18 år og gerne vil starte på instruktion i vintersæsonen (oktober til marts):

Jeg er over 18 år - Vinterstart

Klik her, hvis du er over 50 år og gerne vil ro midt på dagen i roligt tempo:

Jeg er over 50 år og kan ro om formiddagen

Klik her, for at finde indmeldelsesblanketten til Københavns Roklub:

Hent indmeldelsesblanket - seniorer

Hent indmeldelsesblanket - ungdom

Adgang til klubben

Når du er blevet medlem og har fået et medlemsnummer har du mulighed for at købe en nøglebrik, som giver dig adgang til klubben gennem udvalgte døre. Nøglebrikken koster 200 kr. Send en mail til noegle@koebenhavnsroklub.dk og du vil få nærmere besked om hvordan du anskaffer en nøglebrik.