Instruktions- og træningsforløb (Sommer)

Hvis du vil nyde rosportens herligheder, så tilbyder Københavns Roklub et effektivt instruktions- og træningsforløb.

Roning er en teknisk krævende idræt, der er underlagt høje sikkerhedskrav.  Der er derfor vigtigt, at du lærer teknikken i rotaget, basal sikkerhed, de vigtigste kommandoer, almindelige vigeregler samt bådens opbygning og udstyr.

Formålet med instruktions- og træningsforløbet er at gøre dig klar til at kunne deltage i de mange spændende rooplevelser, der venter forude. Derfor vil du i forløbet møde erfarne og kompetente roere og instruktører, der er uddannet inden for Dansk Forening for Rosport og som er villige til at give dig gode oplevelser på vandet.

Instruktions- og træningsforløbet er bygget op over to instruktionsdage samt 3 træningspas à 2 ½ times varighed. Hvert træningspas består af en rotur på vandet, hvor du får en grundig gennemgang af rotaget samtidig med, at du får pulsen op. Efter de 3 træningspas har du mulighed for at blive frigivet som roer, hvorefter du kan deltage i alle Københavns Roklubs øvrige aktiviteter. Du har mulighed for at komme ud og ro både formiddag og eftermiddag samt i weekenden. Sammen finder vi de træningsmuligheder, der passer bedst til dit behov og ønsker.

Du kan tilmelde dig et af følgende hold:

Sommer Hold 1: Opstart fredag den 3. maj 2019 kl 17:00 – 21:00 (incl. fællesspisning). Dagen efter, lørdag d. 4. maj fra 9:30-15:30, er der fælles træning i Københavns Havn. Træningen fortsætter tirsdag d. 7. maj og  tirsdag d. 14. maj fra 17-19:30. Sidste gang i træningsforløbet er torsdag d. 23. maj kl. 17-21, hvor vi slutter af med at deltage i klubaften, hvor der er fællesspisning.

Sommer Hold 2: Opstart fredag den 14. juni 2019 kl 17:00 – 21:00 (incl. fællesspisning). Dagen efter, lørdag d. 15. juni fra 9:30-15:30, er der fælles træning i Københavns havn. Træningen fortsætter tirsdag d. 18. juni og tirsdag d. 25. juni fra 17-19:30. Sidste gang i træningsforløbet er torsdag d. 4. juli kl. 17-21, hvor vi slutter af med at deltage i klubaften, hvor der er fællesspisning.

Tilmelding

Du sender en mail til: instruktion@koebenhavnsroklub.dk med oplysninger om dit navn, alder, mobilnummer samt Om du ønsker at deltage på hold 1 eller 2.

Når du har fået en bekræftelse på, at du er optaget på holdet fremsender du en udfyldt indmeldelsesblanket til kontingent@koebenhavnsroklub.dk.

Samtidig skal du indbetale et indmeldelsesgebyr på 700 kr. til Reg.nr. 3361, kontonummer 3361449509.

Har du brug for yderligere informationer kan du altid kontakte Instruktionsrochef Claus Jensen på mobilnr.: 24 27 24 48 eller sende dine spørgsmål til instruktion@koebenhavnsroklub.dk