Instruktions- og træningsforløb (Sommer)

Hvis du vil nyde rosportens herligheder, så tilbyder Københavns Roklub et effektivt instruktions- og træningsforløb.

Roning er en teknisk krævende idræt, der er underlagt høje sikkerhedskrav.  Der er derfor vigtigt, at du lærer teknikken i rotaget, basal sikkerhed, de vigtigste kommandoer, almindelige vigeregler samt bådens opbygning og udstyr.

Formålet med instruktions- og træningsforløbet er at gøre dig klar til at kunne deltage i de mange spændende rooplevelser, der venter forude. Derfor vil du i forløbet møde erfarne og kompetente roere og instruktører, der er uddannet inden for Dansk Forening for Rosport og som er villige til at give dig gode oplevelser på vandet.

Instruktions- og træningsforløbet er bygget op over to instruktionsdage samt 3 træningspas à 2 ½ times varighed. Hvert træningspas består af en rotur på vandet, hvor du får en grundig gennemgang af rotaget samtidig med, at du får pulsen op. Efter de 3 træningspas har du mulighed for at blive frigivet som roer, hvorefter du kan deltage i alle Københavns Roklubs øvrige aktiviteter. Du har mulighed for at komme ud og ro både formiddag og eftermiddag samt i weekenden. Sammen finder vi de træningsmuligheder, der passer bedst til dit behov og ønsker.

Du kan tilmelde dig et af følgende hold:

Sommer Hold 1: Opstart fredag den 3. maj 2019 kl 17:00 – 21:00 (incl. fællesspisning). Dagen efter, lørdag d. 4. maj fra 9:30-15:30, er der fælles træning i Københavns Havn. Træningen fortsætter tirsdag d. 7. maj og  tirsdag d. 14. maj fra 17-19:30. Sidste gang i træningsforløbet er torsdag d. 23. maj kl. 17-21, hvor vi slutter af med at deltage i klubaften, hvor der er fællesspisning.

Sommer Hold 2: Opstart fredag den 14. juni 2019 kl 17:00 – 21:00 (incl. fællesspisning). Dagen efter, lørdag d. 15. juni fra 9:30-15:30, er der fælles træning i Københavns havn. Træningen fortsætter tirsdag d. 18. juni og tirsdag d. 25. juni fra 17-19:30. Sidste gang i træningsforløbet er torsdag d. 4. juli kl. 17-21, hvor vi slutter af med at deltage i klubaften, hvor der er fællesspisning.

Tilmelding

OBS: det er ikke længere muligt at tilmelde sig til forårets instruktion, men send en mail hvis du gerne vil kontaktes, når vi atter tilbyder instruktion.

Du sender en mail til: instruktion@koebenhavnsroklub.dk med oplysninger om dit navn, alder, mobilnummer samt om du ønsker at deltage på hold 1 eller 2.

Når du har fået en bekræftelse på, at du er optaget på holdet, skal du indbetale kursusafgiften på 700 kr. til Reg.nr. 3361, kontonummer 3361449509.

Har du brug for yderligere informationer kan du altid kontakte Instruktionsrochef Claus Jensen på mobilnr.: 24 27 24 48 eller sende dine spørgsmål til instruktion@koebenhavnsroklub.dk