Instruktions- og træningsforløb (Sommer)

Hvis du vil nyde rosportens herligheder, så tilbyder Københavns Roklub et effektivt instruktions- og træningsforløb.

Roning er en teknisk krævende idræt, der er underlagt høje sikkerhedskrav.  Der er derfor vigtigt, at du lærer teknikken i rotaget, basal sikkerhed, de vigtigste kommandoer, almindelige vigeregler samt bådens opbygning og udstyr.

Formålet med instruktions- og træningsforløbet er at gøre dig klar til at kunne deltage i de mange spændende rooplevelser, der venter forude. Derfor vil du i forløbet møde erfarne og kompetente roere og instruktører, der er uddannet inden for Dansk Forening for Rosport og som er villige til at give dig gode oplevelser på vandet.

Instruktions- og træningsforløbet er bygget op over en instruktionsdag samt 4 træningspas à 2 times varighed. Hvert træningspas består af en rotur på vandet, hvor du får en grundig gennemgang af rotaget samtidig med, at du får pulsen op. Efter de 4 træningspas kan du deltage i alle Københavns Roklubs øvrige aktiviteter. Du har mulighed for at komme ud og ro både formiddag og eftermiddag samt i weekenden. Sammen finder vi de træningsmuligheder, der passer bedst til dit behov og ønsker. Du kan tilmelde dig et af følgende hold:

Sommer Hold 1: Opstart den 8. april 2018. Herefter deltager du i yderligere 4 træningspas som er henholdsvis 10. april, 17. april, 24. april og 2. maj 2018

Sommer Hold 2: Opstart den 6. maj 2018. Herefter deltager du i yderligere 4 træningspas som er henholdsvis 8. maj, 15. maj, 22. maj og 30. maj 2018.

Sommer Hold 3: Opstart den 3. juni 2018. Herefter deltager du i yderligere 4 træningspas som er henholdsvis 5. juni, 12. juni, 19. juni og 27. juni 2018

Tilmelding

Du sender en mail til: instruktion@koebenhavnsroklub.dk med oplysninger om dit navn, alder, mobilnummer samt hvilket hold (Sommer Hold 1, 2 eller 3) du ønsker at deltage på.

Når du har fået en bekræftelse på, at du er optaget på holdet fremsender du en udfyldt indmeldelsesblanket til kontingent@koebenhavnsroklub.dk.

Samtidig skal du indbetale et indmeldelsesgebyr på 250 kr. til Reg.nr. 3361, kontonummer 3361449509.

Har du brug for yderligere informationer kan du altid kontakte Instruktionsrochef Annette Kjærulf Andersen på mobilnr.: 26 13 52 33 eller sende dine spørgsmål til instruktion@koebenhavnsroklub.dk