Instruktions- og træningsforløb (Vinter)

Hvis du vil være klar til at komme ud og ro, når sommersæsonen for 2020 starter, så tilbyder Københavns Roklub et effektivt instruktions- og træningsforløb.

Roning er en teknisk krævende idræt, der er underlagt høje sikkerhedskrav.  Der er derfor vigtigt, at du lærer teknikken i rotaget, basal sikkerhed, de vigtigste kommandoer, almindelige vigeregler samt bådens opbygning og udstyr.

Formålet med instruktions- og træningsforløbet er at gøre dig klar til at kunne deltage i de mange spændende rooplevelser, der venter forude. Derfor vil du i forløbet møde erfarne og kompetente roere og instruktører, der er uddannet inden for Dansk Forening for Rosport og som er villige til at give dig en gode oplevelse på vandet.

Instruktions- og træningsforløbet er bygget op over en instruktionstime samt 4 træningspas à 1 times varighed. Hvert træningspas består af ergometertræning (romaskine), hvor du får en grundig gennemgang af rotaget samtidig med, at du får pulsen op. Første træningspas er tillige en instruktion i vores robassin, så du får fornemmelsen af at sidde i en robåd.

Der oprettes et vinterhold i januar 2020 med henblik på at være klar til at gå på vandet efter standerhejsningen i slutningen af marts.

Instruktionsforløbet inkluderer også ture på vandet efter standerhejsningen.

I løbet af efteråret 2019 kommer der en nærmere opdatering af vinterforløbet.

Hvis du er interesseret i at deltage, så ring til instruktionsrochef  Claus Jensen på tlf. +45 24 27 24 48, eller send en mail til: instruktion@koebenhavnsroklub.dk med oplysninger om dit navn, alder, mobilnummer, hvorefter du vil få yderligere informationer.