Tilmelding til sommerkursus

Det er ikke et krav, at du er medlem af Københavns Roklub for at kunne deltage i et sommerkursus, men for at blive fuldt uddannet roer skal du efterfølgende melde dig ind i klubben og ro minimum 75 Km. Herefter modtager du dit roerbrev, som er dokumentation for, at du er uddannet og frigivet som roer.For at kunne tilmelde dig sommerkurset skal du kunne svømme mindst 300 meter uden at træde vande.

Sommerkursusforløb
• Instruktion på hold med ca. 20 kursister samt 10-12 af klubbens instruktører.
• Forplejning: Vi serverer morgenmad og frokost begge dage.
• Søndag tager vi på tur i havnen og gør ophold undervejs, hvor vi indtager vores medbragte frokost.

Betaling

Sommerkurset koster 750,- kroner (for unge under 23 år er prisen 400,- kroner). Betaling skal foretages inden kursusstart til et kontonummer, som du vil modtage sammen med anden information efter tilmelding. Inden du kan starte med den almindelige roning efter instruktionen, skal du melde dig ind i klubben og betale kontingent.

Se vores kontingentsatser her.

Du kan optages på venteliste til kurset, så længe det ikke er lukket

Tilmeldingsformular

Spam-check