Tilmelding til sommerkursus

Det er ikke et krav, at du er medlem af Københavns Roklub for at kunne deltage i et sommerkursus, men for at blive fuldt uddannet roer skal du efterfølgende melde dig ind i klubben og ro minimum 75 Km. Herefter modtager du dit roerbrev, som er dokumentation for, at du er uddannet og frigivet som roer.For at kunne tilmelde dig sommerkurset skal du kunne svømme mindst 300 meter uden at træde vande.

Sommerkursusforløb
• Instruktion på hold med ca. 20 kursister. Instruktionen foretages af klubbens erfarne instruktører.
• Forplejning: Fredag aften serveres der aftenmad, og lørdag medbringer vi frokost på turen. Ved kursets afslutning om torsdagen er middagen under klubaftenen inkluderet.

Betaling

Sommerkurset koster 700,- kroner. Når du har fået en bekræftelse på, at du er optaget på holdet, skal du indbetale kursusafgiften på 700 kr. til

Reg.nr. 3361, kontonummer 3361449509.

Betaling skal foretages inden kursusstart.

Inden du kan starte med den almindelige roning efter instruktionen, skal du melde dig ind i klubben og betale kontingent.

Se vores kontingentsatser her.

Du kan optages på venteliste til kurset, så længe det ikke er lukket

Tilmeldingsformular

Spam-check